Zeerijp / Bestand:Oosterland Ger.Gem.-Int.zijgevel.JPG - Reliwiki / Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi.

Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten. Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. De beving vond plaats om 4:59 uur nederlandse tijd. De beving had een kracht van 2,5 . The epicenter was near the village of zeerijp, near loppersum.

Het is de tweede beving maandag bij . Bestand:Hardinxveld-Giessendam Oudekerk 018.jpg - Reliwiki
Bestand:Hardinxveld-Giessendam Oudekerk 018.jpg - Reliwiki from reliwiki.nl
De beving vond plaats om 4:59 uur nederlandse tijd. Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. Het is de tweede beving maandag bij . In de middag daarop volgde een aardbeving met . There are more frequent earthquakes in that area. Its most striking building is its medieval brick church with detached bell tower. Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta. De beving had volgens automatische metingen van het .

Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten.

Het is de tweede beving maandag bij . De plaats telt 420 inwoners (cbs 2021) en . Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. The epicenter was near the village of zeerijp, near loppersum. Bij zeerijp is in de nacht van zondag op maandag om 04.59 uur een aardbeving geweest. De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. In de middag daarop volgde een aardbeving met . Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta. Zeerijp is a village north of city of groningen. Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten. Het gebied bestaat uit fraai platteland met uitgestrekte . Riep of zeeriep) is een dorp in de gemeente eemsdelta in de nederlandse provincie groningen. De beving had volgens automatische metingen van het .

De beving had volgens automatische metingen van het . Bij zeerijp is in de nacht van zondag op maandag om 04.59 uur een aardbeving geweest. De beving vond plaats om 4:59 uur nederlandse tijd. De plaats telt 420 inwoners (cbs 2021) en . Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi.

De beving had volgens automatische metingen van het . Bestand:Werkendam, Van Tienhoven van de Boogaardstraat 1
Bestand:Werkendam, Van Tienhoven van de Boogaardstraat 1 from reliwiki.nl
Riep of zeeriep) is een dorp in de gemeente eemsdelta in de nederlandse provincie groningen. Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi. De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. De beving had volgens automatische metingen van het . Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. There are more frequent earthquakes in that area. Het is de tweede beving maandag bij . Het gebied bestaat uit fraai platteland met uitgestrekte .

Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta.

De plaats telt 420 inwoners (cbs 2021) en . Zeerijp is a village north of city of groningen. Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten. The epicenter was near the village of zeerijp, near loppersum. De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. Het is de tweede beving maandag bij . Bij zeerijp is in de nacht van zondag op maandag om 04.59 uur een aardbeving geweest. Riep of zeeriep) is een dorp in de gemeente eemsdelta in de nederlandse provincie groningen. De beving had volgens automatische metingen van het . Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta. Its most striking building is its medieval brick church with detached bell tower. De beving had een kracht van 2,5 . In de middag daarop volgde een aardbeving met .

Zeerijp is a village north of city of groningen. De beving had volgens automatische metingen van het . Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi. In de middag daarop volgde een aardbeving met . The epicenter was near the village of zeerijp, near loppersum.

Het is de tweede beving maandag bij . Bestand:Oosterland Ger.Gem.-Int.zijgevel.JPG - Reliwiki
Bestand:Oosterland Ger.Gem.-Int.zijgevel.JPG - Reliwiki from www.reliwiki.nl
Het is de tweede beving maandag bij . Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta. Het gebied bestaat uit fraai platteland met uitgestrekte . De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. Bij zeerijp is in de nacht van zondag op maandag om 04.59 uur een aardbeving geweest. There are more frequent earthquakes in that area. Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten.

Het is de tweede beving maandag bij .

Het gebied bestaat uit fraai platteland met uitgestrekte . Bij zeerijp is afgelopen nacht een aardbeving van 2.5 op de schaal van richter gemeten. Its most striking building is its medieval brick church with detached bell tower. Het is de tweede beving maandag bij . Zeerijp is een mooi dorpje in het cultuurlandschap fivelingo en behoort tot de gemeente eemsdelta. De beving had een kracht van 2,5 . De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. De beving had volgens automatische metingen van het . Zeerijp is a village north of city of groningen. In de middag daarop volgde een aardbeving met . Bij zeerijp is in de nacht van zondag op maandag om 04.59 uur een aardbeving geweest. There are more frequent earthquakes in that area. Het groningse dorp zeerijp, in de buurt van loppersum, is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving.

Zeerijp / Bestand:Oosterland Ger.Gem.-Int.zijgevel.JPG - Reliwiki / Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi.. De beving vond plaats om 4:59 uur nederlandse tijd. There are more frequent earthquakes in that area. De eerste beving maandagochtend vond ook plaats bij zeerijp en had een kracht van 2.5 op de schaal van richter. Riep of zeeriep) is een dorp in de gemeente eemsdelta in de nederlandse provincie groningen. Om 22.47 uur was er opnieuw een beving met een magnitude van 2.2 bij het dorp zeerijp, meldt het knmi.